Lëngu i kockave “minierë” mineralesh dhe lëndësh ushqyese/ përse duhet ta pinë fëmijë e të rritur

Krah medikamenteve dhe recetave të përshkruara nga mjekët, ekzistojnë forma të tjera alternative kurative për probleme të ndryshme shëndetësore ! Rregullimi i regjimit shëndetësor, lëngjet apo çajrat e ndryshëm kanë efekte shëruese në organizëm dhe gjithmonë e më shumë njerëzit po afrohen drejt metodave natyrale! Një ndër to është pirja e lëngut të kockave dhe Living do të listojë më poshtë përfitimet dhe vlerat e paçmueshme të tij.

Një gotë lëng kockash përmban 10 gram proteina ndër të cilat më i rëndësishmi, kolagjeni.
Veç të tjerave, lëngu i kockave përban 2 aminoacide bazë për ndërtimin e indit lidhor,vazhdo lajmin e plote