SKANDAL / Mjeku u tha pacientëve se kishin kancer, për të fituar para

Fatkeqësisht, sot pothuajse të gjithë e kanë humbur dikë për shkak të kancerit – dhe kjo sëmundje e tmerrshme prekë miliona njerëz nëpër botë.
Kanceri është një nga shkaktarët kryesor të vdekjeve në botë, me rreth 9.5 milionë vdekje vetëm në vitin 2018.

Organizata Botërore e Shëndetësisë raporton se më shumë se 60% e rasteve me kancer ndodhin në Azi, Afrikë dhe Amerikë Qendrore e Jugore. Këto rajone përbëjnë rreth 70% të vdekjeve nga kanceri në botë, vazhdo lajmin e plote